Antena Căutare

RECORD! Acest bărbat nu și-a mai tăiat unghiile din 1952. Cât măsoară acum?! "La fiecare jumătate de oră, mă trezesc și îmi mut mâna"

Un indian, în vârstă de 77 de ani, a ajuns să fie menționat în Guinness World Records pentru unghiile care-i cresc la degetele de la mâna stângă..

Un indian, în vârstă de 77 de ani, a ajuns să fie menționat în Guinness World Records pentru unghiile care-i cresc la degetele de la mâna stângă.

Ele au o lungime cumulată de 358,1 inci (9,09 m). Pentru a ajunge la această performanță, Shridar Chillal nu și-a mai tăiat unghiile de la mâna stângă din 1952, după un incident cu un profesor, potrivit huffingtonpost.com.

El a spus că a fost bătut de către cadrul didactic, după ce un prieten i-ar fi rupt o unghie acestuia. Și nu orice unghie. Profesorul se mândrea cu lungimea acesteia.

Misterul unghiei profesorului nu a fost dezvăluită, copiii râmânând cu această curiozitate. Astfel, mai târziu, momentul avea să-l marcheze pe indian, luând decizia de a nu-și mai tăia unghiile de la mâna stângă, bâtând recordul profesorului său.

Bărbatul povestește, însă, că îi este foarte greu să doarmă: „Nu pot să mă mișc mult, de aceea la fiecare jumătate de oră mă trezesc și îmi mut mâna pe cealaltă parte a patului.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bebeluş s-a născut cu 31 de degete, deși ecografiile indicau că este sănătos. Cum arată micuțul! FOTO+VDEO... Creatură misterioasă, descoperită în Rusia: "Seamănă cu un embrion mutant de pasăre"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x