Antena Căutare

"Regizorul a plănuit totul. Mi-e greață"! Reacții vehemente după ce s-a aflat că violul din ”Ultimul tango la Paris” a fost real!

Vedetele de la Hollywood și-au exprimat șocul și indignarea după reapariția unui videoclip în care regizorul italian Bernardo Bertolucci admite că faimoasa scenă a violului din filmul "Ultimul tango la Paris" a fost realizată fără acordul actriței implicate, relatează The Daily Telegraph.

Vedetele de la Hollywood și-au exprimat șocul și indignarea după reapariția unui videoclip în care regizorul italian Bernardo Bertolucci admite că faimoasa scenă a violului din filmul "Ultimul tango la Paris" a fost realizată fără acordul actriței implicate, relatează The Daily Telegraph, citat de Agerpres.

Maria Schneider avea doar 19 ani când a jucat alături de Marlon Brando, la acel moment moment în vârstă de 48 de ani, în celebrul film semnat de Bertolucci în 1972. Într-o scenă faimoasă, personajul lui Brando folosește unt pe post de lubrifiant înainte de a viola personajul interpretat de Schneider.

Schneider a mărturisit în 2007 pentru Daily Mail, că deși în realitate nu a avut loc un act sexual, s-a simțit "un pic violată" de Brando și Bertolucci deoarece a fost "forțată" să filmeze scena fără să fie avertizată în prealabil.

Într-un interviu acordat în 2013 Bertolucci a admis, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Cinemateca Franceză, că a plănuit scena alături de Brando, optând să nu o informeze și pe Schneider. "Secvența cu untul a fost o idee pe care am avut-o cu Marlon în dimineața dinaintea filmării", a declarat Bertolucci, adăugând că s-a simțit oribil "într-un fel" pentru cum s-a purtat cu Schneider, deoarece și-a dorit reacția acesteia "ca fată, nu ca actriță". "Cred că m-a urât pe mine și pe Marlon, pentru că nu i-am spus acel detaliu cu untul folosit ca lubrifiant", a mai povestit regizorul italian, precizând că se simte încă extrem de vinovat.

Mărturisirea lui Bertolucci a provocat furia și indignarea unora dintre vedetele americane. Jessica Chastain, actrița din "Zero Dark Thirty", a fost doar una dintre multele celebrități care și-a exprimat indignarea față de confesiunea lui Bertolucci. "Regizorul a plănuit atacul. Mi-e greață", a scris ea. La rândul său, Chris Evans, starul din "Captain America", și-a manifestat furia față de gestul celor doi pe care l-a calificat drept "dincolo de dezgustător".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În interviul din 2007, Schneider a povestit că la momentul respectiv scena a făcut-o să resimtă furie. "Marlon mi-a spus: 'Maria, nu-ți fă griji, e doar un film', însă în timpul scenei, chiar dacă ceea ce făcea Marlon nu era real, am plâns cu lacrimi adevărate", a mărturisit actrița care a murit de cancer în 2011.

Un copilaș de pregătitoare din România i-a scris Moșului, iar scrisorica lui a ajuns la gunoi. Un bărbat a reacționat im... VIDEO! Să fie asta cea mai tare invenţie? Iată cum prinde un cubanez peştii cu un... prezervativ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x