Antena Căutare

Români, aveți grijă! Cea mai periculoasă plajă de la Marea Neagră. Să nu intri niciodată în apă

Ministerul Sănătății a publicat recent un document care atestă calitatea apelor de pe litoralul românesc. Deși peste 15 plaje au primit calificativul „Excelent”, există și o plajă de care toți românii ar trebui să  se ferească, fiind clasificată de autorități drept „Nesatisfăcătoare”, scrie libertatea.ro.

Ministerul Sănătății a publicat recent un document care atestă calitatea apelor de pe litoralul românesc. Deși peste 15 plaje au primit calificativul „Excelent”, există și o plajă de care toți românii ar trebui să se ferească, fiind clasificată de autorități drept „Nesatisfăcătoare”, scrie libertatea.ro.

Clasificarea zonelor de îmbăiere realizată conform metodologiei prevăzută in HG nr. 546/2008 privind managementul zonelor de îmbăiere a fost publicată recent, atât la nivel al Uniunii Europene, cât și la nivel național.

Astfel, aceasta are la bază setul de date de monitorizare a calității apei de îmbăiere aferente ultimilor patru sezoane, cuprinse între 2012 și 2015, potrivit b365.ro.

Din cele 49 de plaje ale litoralului românesc, una singură a primit calificativul Nesatisfăcător, fiind considerată un pericol pentru populație: Cordonul Eforie Nord – Eforie Sud II, Tabăra Luminița.

Pare greu de crezut, dar e cât se poate de adevărat! Au vopsit iarba uscată în verde, să arate mai bine... Asta e FEMEIA perfectă în 18 ţări! Nu o să îţi vină să crezi cum arată cea mai atrăgătoare româncă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x