Antena Căutare

România la aproape 5.000 de metri! Un român a demonstrat încă o dată că și noi putem!

România se poate lăuda de acum cu un record de-a dreptul inedit. Un alpinist din Cluj-Napoca a reușit să ajungă la o înălțime amețitoare.

România se poate lăuda de acum cu un nou record. Un alpinist din Cluj-Napoca a reușit să ajungă la o înălțime amețitoare.

Ciprian Pătrașcu a urcat pe Vârful Vinson de 4.897 metri, acesta fiind cel mai înalt punct din Antarctica. Expediția a durat în jur de opt ore și a fost făcută de alpiniști din Nepal, Olanda, Canada, Australia și Statele Unite.

Ceea ce este incredibil este faptul că românul și-a cunoscut colegii de drum cu câteva ore înainte de începerea expediției, drumul începând din orașul Punta Arenas din Chile.

Deși colegii săi erau mult mai bine echipați, românul a reușit să țină pasul cu ceilalți alpiniști și să marcheze un eveniment important pentru alpiniștii români de pretutindeni.

Ciprian Pătrașcu a reușit să cucerească vârfuri precum Aconcagua (6.962 metri), Elbrus (5.642 metri) și Mont Blanc (4.810).

Adevărate comori, ce impresionează până la lacrimi pe oricine! Copiii care au arătat că generozitatea nu ţine cont de vâ... Are tot ce își dorește, dar cântă pe străzi! Povestea acestui român a făcut înconjurul lumii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x