Antena Căutare

Românul care a încercat să-i fure pe americani! Cine e și cum a mințit că ne trimite în spațiu

Dumitru Popescu, directorul general ARCA Space Corporation, a fost acuzat și arestat pentru fraudă, delapidare și falsificare.

Dumitru Popescu, directorul general ARCA Space Corporation, a fost acuzat și arestat pentru fraudă, delapidare și falsificare.

ARCA este o companie creată în România și a pornit ca un ONG bazat pe ideea fabricării rachetelor cu care am putea ajunge în spațiu. Dumitru Popescu, 40 de ani, este românul care se ocupa de corporație, iar în momntul de față se confruntă cu 13 fraude, cinci conturi de deturnare de fonduri și un număr de falsuri, potrivit unui raport de arest online. Popescu a fost arestat în Georgia și extrădat în New Mexico.

Cum să supraviețuiești zilei cu cele mai râvnite cumpărături din an

În momentul arestării, ARCA dezvolta o rachetă single-stage, care poate ajunge în orbită fără părți detașabile. Compania mai dezvoltă o rachetă, pe care intenționează să o lanseze de la Spaceport America.

Dezvăluiri incredibile despre Samsung! Compania n-ar vrea să afli niciodată secretul murdar din fabricile sale!

Se crede că între 26 mai 2015 – 20 august 2015 și 25 noiembrie 2015 – 23 februarie 2016, Popescu a realizat prin „cuvinte sau comportamente o promisiune pe care nu intenționa să o menține”, spune Michael Persico, directorul general și fondatorul companiei de telecomunicații Anova Technologies din Chicago, dar și cel care a înaintat plângerea autorităților.

Află aici mai multe despre Dumitru Popescu și ARCA

Ce ți se va întâmpla dacă visezi grâu verde în postul Crăciunului! O bucovineancă: „E greu de crezut, dar nu dă greș vre... Ce mai frumoasă cerere în căsătorie! La Palatul Culturii din Iași, el și-a cerut prințesa de soție: „Iniţial, nu am putu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x