Antena Căutare

Romeo și Julieta s-au născut în aceeași zi, la același spital! Și totul dintr-o pură coincidență! Și ce idee le-a venit părinților!

Viața poate fi surprinzătoare uneori! Romeo și Julieta, doi bebeluși din familii diferite, s-au născut în aceeași zi, la același spital!

Viața poate fi surprinzătoare uneori! Romeo și Julieta, doi bebeluși din familii diferite, s-au născut în aceeași zi, la același spital!

Nu este deloc scenariul unui film, ci chiar o realitate întâmplată în statul american South Carolina.

Două familii diferite și care nu se știau au aflat de la medicii din maternitate un lucru cu adevărat surprinzător.

În aceeași zi s-a născut un Romeo și o Julietă, dintr-o pură coincidență. Părinții nu știau unii de existența celorlalți și nici nu s-au vorbit pe tema numelui.

Totuși, minunea a ieșit la lumină și toți au fost surprinși! Acum, părinții celor doi bebeluși intenționează să păstreze legătura și să facă o petrecere la vârsta de un an.

Și nu oricum, ci cu costume și un decor inspirat din „Romeo și Julieta” a lui Shakespeare!

Ţi-l mai aminteşti pe „Micul Hercule”? Rămâi uimit când vezi cum arată la 12 ani! ... Puștiul încearcă cu disperare să se lupte cu somnul! Urmarea i-a făcut pe toți să râdă cu lacrimi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x