Antena Căutare

Runele nu mint niciodată și destinul îți arată! Mihai Voropchievici dezvăluie ce te așteaptă săptămâna viitoare, în funcție de zodie!

Mihai Voropchievici este maestru la citit mesajele pe care le transmite runele! Pe tine ce te așteaptă în săptămâna 14-21 ianuarie? O zodie va primi o veste total neașteptată!

Mihai Voropchievici este maestru la citit mesajele pe care le transmite runele! Pe tine ce te așteaptă în săptămâna 14-21 ianuarie? O zodie va primi o veste total neașteptată!

Ca în fiecare sfârșit de săptămână, numerologul Mihai Voropchievici consultă runele și ne arată ce ne-a pregătit destinul în săptămâna care vine.

Dacă ești curios cum sună previziunea runelor pentru săptămâna 14-21 ianuarie pentru zodia ta, atunci urmărește clipul video de mai sus!

Urmează o săptămână bună pentru berbeci. Trebuie neapărat să se relaxeze. Taurii sunt favorizați de destin și visurile lor ar putea să prindă viață.

Gemenii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă în toate planurile, așa că Mihai Voropchievici recomandă o atitudine deschisă.

Horoscopul turcesc nu te minte niciodată! Ce zodie ești, în funcție de ziua în care te-ai născut!

Racilor li se pregătește o suită de schimbări majore. Leii sunt sfătuiți să abordeze problemele altfel dacă vor să aibă succes.

Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunea runelor pentru fiecare zodie în parte. Urmărește clipul video de mai sus ca să afli pe tine ce te așteaptă!

Nostradamus a prezis nenorocirea ce se va întâmpla în 2018! „Pământul se va cutremura și România...”... Sfatul zilei de duminică pentru fiecare zodie! Unii nativi primesc vești excelente, în timp ce alții trebuie să ia deciz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x