Antena Căutare

Rusia comunistă, așa cum nu credeai că o s-o vezi vreodată! Cum ar fi arătat în 2050?

Serialul „Chernobyl: Zone of Alienation” prezintă imaginea unei Uniuni Sovietice care nu s-a destrămat niciodată și există inclusiv în anul 2050. Seria se aseamănă cu „The Man in the High Castel”, care prezintă un viitor în care Germania nazistă a câștigat războiul și efectele pe care le produce la nivelul Americii.

Primul sezon al serialului prezintă povestea a cinci tineri care urmăresc un om care le-a furat opt milioane de ruble. Această persoană dezvăluie pe blogul personal că vrea să plece la Cernobîl. În continuare, povestea eroilor se complică și devine din ce în ce mai periculoasă.

Un simplu om a ajuns în măruntaiele sistemului! A scos de-acolo o arhivă incredibilă despre extratereștri!

Sezonul s-a încheiat când eroii au reușit, în 1986, să împiedice un accident la centrala nucleară de la Cernobîl (schimbând astfel istoria). Pe urmă, unul dintre personaje reușește cumva să se întoarcă în prezent și observă că URSS-ul s-a prăbușit și a devenit un stat prosper.

Samsung nu se dezminte! A încercat să păcălească, din nou, cumpărătorii cu un truc ieftin!

În cel de-al doilea sezon se schimbă peisajul, iar acțiunea are loc în viitor, într-un fel de URSS modern. Fațadele caselor prezintă acum imagini ale lucrătorilor. Serialul a fost lansat în 2014, are două sezoane, iar printre actorii care îi interpretează pe tinerii eroi se numără Kristina Kazinskaya, Anvar Khalilulaev și Sergey Romanovich.

Vezi ce are special acest serial despre viitorul pe care URSS nu l-a mai prins

Plângi la mormânt străin! Un popă, beat mangă, a fost suit lângă sicriul decedatului și ajutat să ajungă la groapă, cu u... Lidia Fecioru: „Acest lucru VA SCHIMBA viața unei femei PENTRU TOTDEAUNA. Nu faceți așa ceva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x