Antena Căutare

S-a aflat. Ce înseamnă mesajul care stă pe ușa Papei Francisc. Fotografia a apărut pe un site care se ocupă de secretele Vaticanului!

O pancartă pe care stă scris ”Interzisă lamentarea/ Vietato lamentarsi” a fost montată pe uşa camerei Papei Francisc, potrivit unei imagini publicate pe site-ul Vatican Insider

O pancartă pe care stă scris ”Interzisă lamentarea/ Vietato lamentarsi” a fost montată pe uşa camerei Papei Francisc, potrivit unei imagini publicate pe site-ul Vatican Insider.

Sub acest avertisment, scris în italiană, alb pe roşu, este explicat, în aceeaşi limbă, că cei care nu îl respectă sunt ”subiecţi ai sindromului de a se simţi mereu victime şi de a le reduce pe termen lung simţul umorului şi capacitatea de a rezolva probleme”.

Prezenţa acestui semn pe uşa camerei Papei a fost confirmată pentru Reuters de jurnalista Andrea Tornielli de la Vatican Insider, care este apropiată a Suveranului Pontif.

Avertismentul adaugă: ”Penalizarea este dublată dacă încălcarea lui are loc în prezenţa copiilor. Pentru a da tot ce e mai bun, concentrează-te pe potenţial şi nu pe limitări”.

”Nu te mai plânge şi încearcă să îţi îmbunătăţeşti viaţa”, este scris la final.

Semnul i-a fost oferit recent Papei Francisc de psihologul italian şi autorul Salvo Noe. Suveranul i-a promis lui Noe că îl va monta în biroul său.

Horoscopul zilei de luni, 17 iulie, aduce vești excelente pentru cei născuţi în zodia Berbec... Un bărbat s-a întors după 70 de ani să își vizite casa copilăriei, dar a găsit în pod o adevărată comoară! Ce se afla în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x