Antena Căutare

S-a trezit bogat peste noapte într-un mod simplu! A investit 12 euro și a scos 58.000. Care e rețeta!

Uneori târgurile de vechituri ne atrag ca un magnet. Printre inele ale „doamnelor de altădată”, păpuși de porțelan, discuri de vinil, lădițe sculptate și cărți în ediții princeps, putem găsi adevărate comori. Nu ne credeți? Ei, bine, cazul unui britanic stă mărturie

Uneori târgurile de vechituri ne atrag ca un magnet. Printre inele ale „doamnelor de altădată”, păpuși de porțelan, discuri de vinil, lădițe sculptate și cărți în ediții princeps, putem găsi adevărate comori. Nu ne credeți? Ei, bine, cazul unui britanic stă mărturie!

Uitase de ceasul defect

Norocul a dat peste un bărbat care s-a hotărât să vândă un ceas vechi pe care tatăl său îl cumpărase cu ani în urmă. Un ceas vechi și rupt, cumpărat de la vechituri pentru doar 12 euro a fost vândut pentru mai mult de 58.000 de euro, după ce s-a dovedit a fi un foarte rar Rolex fabricat pentru scafandri din marina italiană în Al Doilea Război Mondial. Ceasul a fost descoperit de un bărbat din Cheshire (Marea Britanie) într-un sertar, în timp ce făcea curățenie în casa tatălui său. Acesta a fost foarte șocat când a realizat, la licitație care este valoarea ceasului, pentru că deși știa că este un ceas vechi, britanicul se aștepta să primească pe el maxim 500 de euro.

O bijuterie rezistentă la apă

Realizat de compania italiană Panerai, într-o colaborare, cu celebrul producător Rolex, ceasul de mână a fost vândut fără o curea și un mecanism de bază non-funcțional, dar totuși a reușit să atragă un interes ridicat din partea colecționarilor și a ajuns la prețul final de 58.000 de euro.

Ceasul era unul dintre cele doar 618 ceasuri Rolex 17 Rubis Panerai 3636, fabricate între 1941 și 1943. Au fost făcute de italianul Panerai, care a folosit numai componente Rolex și au fost rezistente la apă, având o față supradimensionată, vizibilă în întuneric. Ceasurile au fost furnizate marinei din Italia și folosite de scafandri care executau operațiuni militare pe timp de noapte.

Sursă: Daily Mail

Cum să cureţi cuptorul fără pic de efort! Orice gospodină are„ingredientele secrete” în bucătărie... Chef Florin Dumitrescu a povestit despre cum a îmbinat gătitul cu scrisul. ”Gătește cu mine!", cartea de povești cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x