Antena Căutare

Salsa de excepție, la indigo! Doi puști dansează ca niște profesioniști, alături de o pereche de oameni mari. Pasiune, sincron perfect și talent cu carul

Dansul nu are vârstă. Fie că eşti copil sau adult, mişcarea nu poate decât să îţi facă bine, în cazul în care nu suferi de anumite afecţiuni care nu-ţi permit efortul. 

Dansul nu are vârstă. Fie că eşti copil sau adult, mişcarea nu poate decât să îţi facă bine, în cazul în care nu suferi de anumite afecţiuni care nu-ţi permit efortul.

Totul începe chiar din burtica mamei când, fără să fie conştient, bebeluşul îşi mişca mânuţele şi picioruşele în toate direcțiile, spre bucuria mamei (însă nu atunci când doreşte să se odihneşte).

Un bebe energic poate ajunge un bun dansator. Nu ştim dacă puștii din imagine le-au dat bătăi de cap mamelor, în timpul sarcini, însă ce putem afirma cu tărie este faptul că dansează ca nişte profesionişti. Parcă s-au născut în paşi de dans.

Iar contrastul dintre ei şi perechea de adulţi este fabuloasă. Ai impresia că vezi dublu! Aceleaşi mişcări, sincron perfect şi o pasiune incredibile în mişcări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Îți amintești ziua când ai luat soarele și mi l-ai pus în suflet?". Cele mai frumoase citate de dragoste! Tu ... VIDEO: Clipul anului pe Youtube! PATRU FEMEI vs. UN ŞOBOLAN. Cine a câştigat BĂTĂLIA SUPREMĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x