Antena Căutare

Sâmbăta aceasta zodiile trec prin încercări grele! Pe tine ce te așteaptă?

Săptămâna se apropie de final și astrele au pregătit o serie de surprize pentru unele dintre zodii. Ai curaj să afli ce te așteaptă în acest weekend?

Săptămâna se apropie de final și astrele au pregătit o serie de surprize pentru unele dintre zodii. Ai curaj să afli ce te așteaptă în acest weekend?

Berbecii sunt sfătuiți să o lase mai moale cu diferitele cheltuieli și să nu cumpere ceva fără să ceară sfatul celor din jur.

Printre nativii care o duc bine în această sâmbătă conform celor din horoscop sunt taurii, fiindcă vor reuși să facă față oricărei provocări apărute.

Pentru cei din zodia rac este recomandat să o lase mai moale cu pretențiile. Sunt sfătuiți să nu mai aștepte recunoștință veșnică, ci să se bucure de ceea ce fac fără să dorească ceva în schimb.

O femeie s-a plimbat goală prin mall și totul a fost filmat! Reacțiile curioșilor sunt colosale!

Gemenii au parte de o zi de sâmbătă extrem de interesante, fiindcă vor aprecia mai ales compania femeilor. Se anunță un weekend plin de distracții.

Reprezentanții zodiei leu sunt ceva cam superficiali, așa că sunt sfătuiți să aibă mare grijă la deciziile pe care le iau. Greșelile îi pot costa scump!

Fecioarele s-ar putea să primească vești bune sau diferite bucurii. Norocul e de partea ta în horoscopul de sâmbătă.

Balanțele au parte de schimbări radicale peste noapte și asta s-ar putea să le prindă extrem de bine. Nu sunt excluse niște câștigurile financiare.

Își găsesc jumătatea până la Crăciun! Dragostea va pluti în aer de sărbători!

Printre cei norocoși sâmbătă sunt scorpionii, căci stau foarte bine la capitolul energie. Puțină precauție atunci când vine vorba de decizii nu strică.

Săgetătorii sunt nevoiți să muncească mult în această perioadă dacă vor să culeagă niște roade. Nu pierde ziua de pomană!

Ghinionul îi urmărește pe capricorni, căci va vorbi gura fără ei și din asta se vor naște certuri, discuții și scântei!

Vărsătorii visează cu ochii deschiși și sunt încurajați să coboare cu picioarele pe pământ.

Peștii sunt sfătuiți să nu arunce astăzi banii pe tot felul de lucruri inutile, oricât de greu li s-ar părea acest lucru.

Brad Pitt de Moldova a ajuns peste Prut şi i s-a dus vestea în toată ţara! Cum arată tânărul care a băgat moldovencele î... Internetul râde cu lacrimi! Un bărbat a închiriat o mașină cu care a jefuit un club de striptease! Ce a luat cu el?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x