Antena Căutare

Scapă România de atentate teroriste? Carmen Harra a făcut previziuni importante pentru țara noastră!

Carmen Harra a vorbit la emisiunea „Răi da'buni” pentru a vorbi despre atentatele din străinătate și dacă România trebuie să se aștepte la atacuri.

Carmen Harra a vorbit la emisiunea „Răi da'buni” pentru a vorbi despre atentatele din străinătate și dacă România trebuie să se aștepte la atacuri.

„Nu este un an prea bun. Am spus că Germania va urma și am spus că nu trebuie să fim speriați. De anul viitor se vor găsi metode de a se opri aceste atacuri teroriste, dar nu încălcând drepturile omului. Se va găsi o soluție ca să se anihileze atacurile. României nu trebuie să îi fie teamă de atacuri, în niciun caz”

„Este o explozie de atacuri, în special Europa este afectată. Din păcate, România nu este atât de căutată pe cât ar trebui să fie. România ar duce-o mai bine. Și Elveția și Suedia, vor continua la Paris, Turcia, Germania, chiar și Anglia.

Luna septembrie, luna octombrie, în toamnă vor avea loc. Eu le-am anticipat și nu mă surprinde. Explozia de atacuri se calmează cum ajungem la finalul anului și se vor termina la începutul anului 2017.”

De ce să nu se atace America, când ei au probleme cu America?”, a spus Carmen Harra în direct la Antena Stars.

Un bărbat și-a îngropat soția, dar după doi ani a avut parte de șocul vieții sale! Ce a descoperit acesta?... Lumea, în pericol! Calculul unui numerolog dă peste cap toate bănuielile despre atentatele teroriste: "Oraşele cu a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x