Antena Căutare

Scene XXX pe scena unui teatru din România. O incursiune printre poziții și scene interzise minorilor sub 16 ani!!!

Puține au mai rămas piesele de teatru din ziua de astăzi care mai au ceva în comun cu spectacolele de atădată. Viziunile regizorale sunt din ce în ce mai greu de digerat de către spectatori, iar când în piesă actorii sunt nevoiți să joace scene cu o doză mărită de erotism, reacțiile din sală nu sunt mereu pozitive.

Un astfel de exmplu a fost popularizat de ziariștii site-ului Click.ro, care au mers să vadă piesa ”O noapte pe dos”, care este pusă în scenă la Teatrul de Artă București.

Cei doi protagoniști ai piesei sunt angrenați în mai multe momente încărcate de erotism, personajele aduse la viață de aceștia fiind o prostituată și un client al acesteia.

Actorii apar îmbrăcați sumar, el își dă jos pantalonii, în timp ce ea stă în genunchi în fața colegului. De asemenea, sunt mimate diverse poziții sexuale.

Un bilet la un astfel de eveniment cultural, care durează o oră și 10 minute, costă 31,5 lei. Piesa nu este recomandată minorilor sub 16 ani.

Vei rămâne fără cuvinte! Prima literă a numelui tău spune totul despre viața ta sentimentală... Cum ne batem noi joc de Eminescu, nu-și bate nimeni. Poetă premiată, recitând de ziua Culturii Naționale: ”f..te”, ”viol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x