Antena Căutare

Schimbări importante şi multe necazuri pentru câteva zodii. Luna nouă în SCORPION şi noutăţile pe final de an

Sâmbătă, 18 noiembrie, luna nouă intră în Scorpion, fenomen care va aduce multe necazuri pentru câteva dintre cele 12 zodii. Desigur, altele nu vor fi cu nimic afectate de această schimbare

Sâmbătă, 18 noiembrie, luna nouă intră în Scorpion, fenomen care va aduce multe necazuri pentru câteva dintre cele 12 zodii. Desigur, altele nu vor fi cu nimic afectate de această schimbare

Berbecii vor avea o nouă atitudine față de situația financiară. Vor recalcula bugetele, vor negocia pentru tot felul de contracte și afaceri promițătoare.

Taurii se vor izola puțin de restul lumii pentru dezvoltarea personală, pentru autocunoaștere. Vor deveni puțin mai ciudați, dar această scurtă retragere va fi în favoarea lor.

Gemenii vor opta pentru un cu totul alt stil de viață, pentru schimbări importante. Vor trece prin tot felul de transformări necesare îmbunătățirii traiului lor, necesare și psihicului lor.

Racii vor fi în căutarea iubirii. Fazele de lună plină și lună nouă trezește în acești nativi senzualitatea, romantismul, puterea de seducție. Asta pentru că Racii sunt guvernați de satelitul Pământului.

Leii se vor reorganiza pe plan familial. Nu este exclus să facă mici modificări în casă, mai ales acum că vin sărbătorile de iarnă. În femeile Leu se va trezi dorința arzătoare de a se căsători.

Fecioarele vor fi implicate în tot felul de businessuri care mai de care mai interesante. Aceste afaceri vor solicita deplasarea acestor nativi în locuri exotice.

Balanța are ocazia să își rezolve problemele financiare până la final de lună. Lună Nouă îl determină să fie mai atent, mai cumpătat cu cheltuielile, mai pregătit pentru a schimba anumite aspecte de natură profesională.

Scorpionii se vor schimba cel mai mult. Vor fi puși în fața unor evenimente greu de înțeles la prima vedere, care pot lăsa urme de durere, dar benefice în timp.

Săgetătorii trebuie să se împace cu trecutul. Trebuie să învețe să ierte, să își refacă planurile de viitor. Vor avea parte de protectori secreți, oameni providențiali care le vor arăta și celelalte laturi ale existenței lor.

Capricornii, în schimb, își vor evalua cu atenție prietenii și vor ajunge la concluzia că mulți dintre ei sunt de fațadă. Se vor integra de minune în noi cercuri sociale sau rețele profesionale.

Vărsătorii vor pune accent pe viața profesională, iar mulți nativi își vor dori o nouă carieră. Nu e de mirare, mai ales că în ultima vreme au fost supuși unor încercări de tot felul.

Peștii vor renunța la relațiile superficiale după ce vor trece printr-un șoc. Vor descoperi că oamenii nu sunt exact așa cum îi credeau.

Care sunt nevoile partenerului tău în funcție de zodie! Fecioara are nevoie de cineva stabil emoțional... Galerie foto incendiară. A cheltuit o avere pentru a fi o "păpuşă", iar acum face furori în toată lumea. Cum a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x