Antena Căutare

Se găsește în supermarket: ÎNGHEȚATA care NU SE TOPEȘTE nici la soare

O mamă din Statele Unite a descoperit întâmplător că ÎNGHEȚATA de tip sandviș pe care o cumpărase a fpst lăsată de fiul său pe masă, la soare și NU s-a topit.

O mamă din Statele Unite a descoperit întâmplător că ÎNGHEȚATA de tip sandviș pe care o cumpărase, a fost lăsată de fiul său pe masă, la soare și NU s-a topit.


Anunțul a stârnit groază în rândul clienților, după ce s-a aflat că această înghețată poate sta mai mult de 12 ore într-o zi cu o temperatură de 26 de grade Celsius și nu se topește.

Cunoscutul lanț de magazine WalMart din Statele Unite comercializează respectiva înghețată, iar pe lista ingredientelor se află pe lângă smântână, lapte, lapte bătut, zahăr, zer, sirop de porumb și o serie de aditivi alimentari care o fac să reziste atât de mult la temperaturi ridicate. Chiar dacă avea un număr destul de mare de calorii, aducea un aport nutritiv sporit care provenea de la lapte, smântână şi ouă.

De azi e atât de simplu! Comanzi canabis online și primești livrarea la domiciliu... VIDEO revoltător! Un şofer NEBUN conduce maşina de pe scaunul din dreapta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x