Antena Căutare

Secretele ascunse din spatele literelor! Vezi ce spune SCRISUL tău despre tine

Studiul scrisului unei persoane poate spune foarte multe despre caracterul sau. Fereste-te de persoanele cu scrisul apasat pentru ca sunt oameni autoritari cu sange rece, trasatura specifica criminalilor.

Studiul scrisului unei persoane poate spune foarte multe despre caracterul sau. Fereste-te de persoanele cu scrisul apasat pentru ca sunt oameni autoritari cu sange rece, trasatura specifica criminalilor.

Ce se intampla daca ai scrisul inclinat sau daca literele sunt separate? Te invitam sa descoperi in randurile urmatoare.

INCLINAREA SCRISULUI

Inclinarea spre dreapta este specifica oamenilor activi, grabiti, iubitori si incurajatori, dornici de comunicare dar deseori manipulativi, cordiali sau bagareti.

Inclinarea spre stanga indica o directionare catre mama sau trecut. Se intalneste mai des la femei, la persoane marcate de un dezechilibru in relatia cu parintii exprimand emotivitate, rezervare, nevoia de sinceritate fata de sine. Deseori apeleaza la resentimente cand sunt fortate sa-ti asume angajamente.

Scrisul drept, neinclinat indica independenta, autocontrol; specific persoanelor rigide, metodice.

RANDURILE/LINIILE

Randurile ascendente sunt cele care se ridica in centru si coboara spre sfarsit. Intalnite la persoane optimiste, ambitioase, vorbarete, cu dorinta de a progresa; isi fac meseria cu mult entuziasm.

Randurile descendente sunt cele care coboara in mijloc si se ridica spre sfarsit. Specifice persoanelor pesimiste, usor de descurajat care isi incep activitatea fara tragere de inima dar devin entuziaste la final.

Randurile drepte sunt intalnite la oameni cu multa vointa, uneori rigizi.

Randurile neregulate, care se ridica doar spre sfarsitul propozitiei, mai ales in josul paginii, se intalnesc la personalitati puternice, oameni foarte curajosi.

Randurile care coboara doar la sfarsit, mai ales in josul paginii se intalnesc la oameni cu caracter slab, care se supara repede, se ingrijoreaza usor; predispusi la stres.

VEZI AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

"Dumnezeule, e imens!" Uite cum arată cel mai mare pitbull din lume, toţi au rămas fără cuvinte când au văzut ... A cheltuit peste 41 de milioane de dolari pe femei şi petreceri cu multă băutură, în doar patru ani! Uite cum arată ACUM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x