Antena Căutare

Secretul lui MURDAR a ajuns pe INTERNET! "Sunt căsătorit de OPT ani, dar..." Continuarea i-a bulversat pe toţi

În lumea reală are o căsătorie perfectă şi o familie minunată. În lumea virtuală are însă puterea să recunoască un lucru la care nimeni din jurul lui nu s-ar fi gândit

În lumea reală are o căsătorie perfectă şi o familie minunată. În lumea virtuală are însă puterea să recunoască un lucru la care nimeni din jurul lui nu s-ar fi gândit.

"Sunt căsătorit de opt ani, perioadă în care mi-am respectat soţia cum am ştiut mai bine. N-am înşelat-o niciodată, dar n-a existat zi în care să nu-mi doresc sau să nu mă gândesc la asta".

Chiar dacă bărbatul şi-a păstrat anonimatul, mulţi internauţi s-au grăbit să-i dea sfaturi pentru a trece mai bine peste această problemă delicată. Unii i-au spus că ar fi bine să divorţeze, pentru că e clar că soţia lui nu-l atrage, în timp ce alţii i-au spus că n-ar fi rău să discute aceste lucruri cu partenera lui de viaţă, în speranţa găsirii unei rezolvări.

Acesta este cel mai vechi covor din lume. Are 3.500 de ani!!!... IMAGINI ŞOCANTE! I-a scos un LEMN din picior folosind PATENTUL! "A fost o durere CUMPLITĂ"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x