Antena Căutare

SENZAȚIONAL!!! El a găsit ”apa vieții”: Are 179 de ani și încă se ”ține” bine! Iată cum arată!

Poveștile în care protagoniștii trăiau fericiți până la adânci bătrâneți par să devină realitate în zilele noastre, după ce un caz impresionant a ieșit la iveală.

Poveștile în care protagoniștii trăiau fericiți până la adânci bătrâneți par să devină realitate în zilele noastre, după ce un caz impresionant a ieșit la iveală.

Un bărbat de origine indiană susține că are 179 de ani: ”Am trăit atâția ani, încât mi-am văzut nepoții murind. I-am îngropat și a fost dureros. Într-un fel, moartea a uitat de mine!”, spune Mahashta Murasi, care afirmă cu tărie că are nu mai puțin de 179 de ani.

Potrivit certificatului de naștere, Murasi s-a născut în luna ianuarie a anului 1835, în Banglore. În 1903, acesta s-a mutat în Benares, unde a lucrat ca cizmar, până în 1957, când a împlinit 122 de ani.

”Cred că nu mai am speranță. Am 179 de ani și încep să cred că sunt nemuritor sau ceva de genul ăsta. Încă mă ”țin” bine, motiv pentru care trebuie să profit de această șansă.
”, spune băbatul.

Deși actele lui Murasi îi confirmă longevitatea, este dificil de obținut probe biologice privind vârsta sa. În 1971 a fost ultima dată la medic, iar între timp acesta a decedat.

Sursa: actualidad.rt.com

Un bărbat şi-a înscenat răpirea, însă mama lui a refuzat să-i plătească răscumpărarea... 15 Imagini FRUMOASE cu locuri URÂTE și ABANDONATE. NU da click până nu-ți ții respirația!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x