Antena Căutare

Singurul loc din lume în care poți lua masa cu... girafele. Animalele bagă capul prin ferestrele deschise și se servesc. Imaginile sunt adorabile!

Conacul Girafelor (Giraff Manor) este un hotel unic situat în Nairobi, Kenya. Acesta este singurul loc din lume unde oaspeții pot lua masa cu.... girafele. 

Conacul Girafelor (Giraff Manor) este un hotel unic situat în Nairobi, Kenya. Acesta este singurul loc din lume unde oaspeții pot lua masa cu.... girafele.

În fiecare dimineață, înainte de ora 9, animalele se îndreaptă către conac, îşi băgă capul prin ferestrele şi ușile deschise (chiar şi cele de la etajul 2) şi așteaptă să primească gustări delicioase, potrivit giraff.md..

Oaspeții pot hrăni animalele chiar din farfuriile lor. Girafele trăiesc într-o rezervație care se întinde pe mai mult de 140 de acri (cam 60 hectare).

Prețurile pentru o noapte în acest hotel variază, în funcție de cameră, la 485 la 510 dolari pe zi, cu masa şi băutura incluse. Printre celebritățile care au vizitat acest loc din Kenya sunt Mick Jagger, Walter Cronkite, Johnny Carson, Brooke Shields, Richard Branson sau Ewan McGregor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prietenie de șapte ani. Un om și un rechin se întâlnesc și se joacă de fiecare dată când se revăd!... Reîncarnare, călătorie în timp sau pură asemănare. Două cazuri celebre care au pus omenirea pe jar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x