Antena Căutare

Spectacol! Sirtaki, dans de cartea recordurilor pe plaja din Constanţa! Peste șase mii de oameni au dansat la malul mării

Dans de cartea recordurilor pe plaja din Constanţa.Peste şase mii de oameni au încercat aseară să doboare recordul mondial la celebrul dans grecesc, Sirtaki.

Dans de cartea recordurilor pe plaja din Constanţa.Peste şase mii de oameni au încercat aseară să doboare recordul mondial la celebrul dans grecesc, Sirtaki.

Întunericul şi vremea rea au fost însă duşmanii celor care s-au strâns, iar recordul nu a fost omologat. Asta deşi numărul dansatorilor a fost mai mult decât suficient pentru a intra în cartea recordurilor. Arbitrul Guiness Book a spus însă că nu poate număra participanţii.

Mai bine de 6000 de oameni au dansat aseară la malul mării pe acorduri greceşti. Trebuia să fie cel mai mare Sirtaki din întreaga lume. Pentru că în Constanţa a plouat, evenimentul a fost amânat cu câteva ore.

Aşa că, startul la dans s-a dat la ora nouă seara. Oamenii au dansat cu plăcere, în timp ce arbitrul şi stuarzii încercau să le observe mişcările. După ce au terminat toţi paşii, verdictul arbitrului Guiness Book a căzut ca un trăsnet.

Chiar dacă Constanţa nu a intrat oficial în cartea recordurilor, organizatorii spun că, moral, oraşul de la malul mării este adevăratul câştigător.

Cum arată lumea perfectă? O compunere scrisă de o fetiță de opt ani, din România, a devenit VIRALĂ pe internet!... Luna IUNIE vine cu suprize mari pentru Peşti şi Raci! Ce rezervă astrele celorlalte zodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x