Antena Căutare

Soacra MOARTĂ i-a venit de hac, din lumea de dincolo! N-o să-ți vină să crezi ce a pățit acest bărbat! Întâmplarea sfidează REALITATEA!

Un bărbat din Statele Unite a avut parte de o moarte mai mult decât bizară după ce soacra l-a atacat, aparent, din lumea de dincolo.

Un bărbat din Statele Unite a avut parte de o moarte mai mult decât bizară după ce soacra l-a atacat, aparent, din lumea de dincolo.

Stephen Woytack de 74 de ani se afla într-un cimitir din Pennsylvania cu scopul de a decora, cu ocazia Paștelui, piatra funerară a soacrei sale. Totuși, la un moment dat, aceasta a căzut peste bărbat și l-a omorât.

Soția acestuia a asistat la întreaga scenă și a rămas uimită de cele întâmplate. În scurt timp, povestea relatată de cei de la Reuters a devenit cunoscută în toată lumea.

Vrei și tu ouă din astea pentru PAȘTE? Sunt gata în doar 15 minute, trucul e de MILIOANE! Lumea te va învidia pentru ast... Oprește-te din TOT ce faci, trebuie să afli ASTA! În Google se ascunde ceva FABULOS, o să vrei și tu să încerci! Atenție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x