Antena Căutare

Soția i-a murit acasă, în brațe! N-a înmormântat-o, așa cum se cade, ci a pus-o în sicriu și a așezat-o în dormitorul matrimonial

Russell și Wendy erau căsătoriți de câțiva ani și se iubeau nespus, iar vestea că ea este bolnavă de cancer a venit ca un transnet pentru cei doi. Boala a răpit-o pe femeie, care s-a stins acasă, în brațele soțului. Mai departea, povestea mare a fi desprinsă din filmele SF.

După ce Wendy și-a dat ultima suflare, Russell, distrus de durere, a refuzat să-și înmormânteze soția, scrie independent.co.uk. Deși a cumpărat un sicriu și a realizat un mic altar la căpătâiul femeii, bărbatul a așezat-o în dormitorul lor și a dormit lângă ea vreme de cinci nopți.

„Când mă trezeam dimineața nu era nimic care să mă deranjeze. Din contră! Trupul lui Wendy era încă acolo și asta era într-adevăr reconfortant”, a povestit el, pe Facebook.

„Nu a fost niciun miros rău, nici fluide. Am tras draperiile, astfel încât corpul ei să nu fie expus la lumina directă a soarelui”, a mai spus Russell Davison.

Abia în a șasea zi, omul a dat vestea tristă și și-a dus soția la capelă.

„Știu că poate părea ciudat pentru o mulțime de oameni, dar aș recomanda asta absolut tuturor”, a declarat el.

100 de ani de la miracolul de la Fatima! Francisco Marto și sora sa, Jacinta, doi dintre copiii care au văzut-o pe Fecio... Cea mai frumoasă declarație de dragoste! Un tânăr şi-a cerut iubita în căsătorie, în elicopter, deasupra Mării Negre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x