Antena Căutare

Soțul a înșelat-o și a dat-o afară din casă: Ce a făcut femeia este GENIAL!

După 37 de ani de căsnicie, mi-am prins soţul înşelându-mă cu secretara lui, o tânăra de doar 25 de ani.

Kudika.ro publică o poveste impresionantă. Este vorba de povestea unei femei, care nu s-a înecat în lacrimi după ce soțul a înșelat-o, ci și-a luat revanșa într-un mod inedit.

După 37 de ani de căsnicie, mi-am prins soţul înşelându-mă cu secretara lui, o tânăra de doar 25 de ani.

Nouă iubita a lui Mihai a vrut să locuiască în casă noastră (casă cumpărată de amândoi), care valorează peste un milion de dolari. Pentru că el a avut avocaţi mai buni, a reuşit să câştige procesul. Mi-a dat un termen de trei zile pentru a mă mută. M-am resemnat şi am decis să mă pregătesc pentru un nou capitol în viaţă mea. Nu puteam să sufăr, un astfel de bărbat nu merită nici măcar o lacrimă de-a mea.

Am petrecut prima zi încercând să îmi împachetez lucrurile în cutii. În a două zi, am închiriat un camion pentru a îmi mută cutiile.

În a treia zi, am decis să iau cină pentru ultima dată în casă mea. Aşa că am aranjat frumos masă, am aprins câteva lumânări parfumate, am pus muzică pe fundal şi m-am delectat cu creveţi, caviar şi cea mai scumpă şampanie pe care am găsit-o.

După ce am terminat, am mers în fiecare camera şi am îndesat caviarul şi creveţii rămaşi în toate tijele perdelelor. Apoi am curăţat în bucătărie şi am plecat.

Am ţinut legătură cu Andreea, menajeră noastră, care îmi este prietenă de mai bine de 10 ani. Ea m-a pus la curent cu tot ce s-a întâmplat după plecarea mea.

Domnişoară secretara s-a mutat în nouă casă. Totul a fost minunat pentru câteva zile. Apoi, treptat, în casă a început să miroase ciudat. Au încercat totul: au curăţat, au dat cu mopul, au aerisit, au folosit spray-uri cu parfum puternic. Gurile de aerisire au fost verificate, iar covoarele au fost spălate.

Citește mai departe!

O vulpe se crede câine și se comportă ca atare! Nu îți vine să crezi dacă vezi!... A băut APĂ CALDĂ cu MIERE în fiecare zi! Află ce a putut să i se întâmple după ce a făcut asta UN AN...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x