Antena Căutare

Soțul prins e negustor necinstit! O femeie și-a prins sufletul-pereche în flagrant. Dialogul dintre cei doi a făcut deliciul internauților!

Întâmplarea unei femei din America a devenit virală în mediul virtual. Anna s-a întors acasă mai devreme decât se aștepta și l-a prins pe soțul său  în pat cu o tânără domnișoară. Dialogul dintre cei doi a făcut deliciul internauților.

Întâmplarea unei femei din America a devenit virală în mediul virtual. Anna s-a întors acasă mai devreme decât se aștepta și l-a prins pe soțul său în pat cu o tânără domnișoară. Dialogul dintre cei doi a făcut deliciul internauților.

Fiind șocată și furioasă, ea a strigat la el:

—Ești un nemernic! Cum ai îndrăznit să procedezi astfel cu mama copiilor tăi, care a fost întotdeauna sinceră cu tine? O să dau imediat la divorț!

Iar soțul i-a răspuns liniștit:

— Iubito, dacă îmi vei da un minut, îți voi explica totul.

Fiind surprinsă de asemenea impertinență, femeia i-a răspuns:

— Te rog, începe! Însă acestea vor fi ultimele lucruri, pe care mi le vei spune!

El a început să povestească:

— După ce mi-am încheiat ziua de muncă, mă îndreptam spre mașină și am văzut o fată murdară și foarte slabă. Când mi-a spus că nu mâncase de patru zile, am adus-o acasă la noi. I-am încălzit pastele de ieri, pe care tu ai hotărât să nu le mai mănânci, ca să nu te îngrași. Ea era într-atât de flămândă, încât a mâncat totul în câteva secunde!

Apoi i-am propus să facă un duș. Am hotărât să-i ofer niște haine curate. De aceea, i-am dat blugii tăi de designer, pe care i-ai cumpărat, dar nu i-ai îmbrăcat niciodată, pentru că sunt prea strâmți.

I-am dat lenjeria intimă, pe care ți-am dăruit-o de ziua ta, dar tu niciodată nu ai îmbrăcat-o. Apoi am găsit bluza, pe care ți-a dăruit-o sora mea de Crăciun, însă tu ai considerat că este prea ridicolă.

De asemenea, i-am dat și ghetele tale, pe care le-ai cumpărat dintr-un butic scump, însă niciodată nu le-ai purtat, deoarece una dintre angajatele tale are o pereche similară.

Ea era nemaipomenit de recunoscătoare pentru ajutor, iar când am condus-o până la ușă, m-a întrebat: „Poate aici mai există ceva ce soția ta nu mai utilizează?”

Noul trend, cafeaua gotică! Uite ce conţine şi de ce este benefică pentru organism!... Pentru această ZODIE, se anunță cea mai fierbinte vară din punct de vedere AMOROS! Aventură, ispite, patime, infidelităț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x