Antena Căutare

Știați că a fost construită şi o Dacia 1310 cu volan pe dreapta? Un colecționar din Marea Britanie este mândru nevoie mare de comoara lui

Știați că a fost construită şi o Dacia cu volan pe dreapta? Este vorba despre modelul “Denem” 1310. Un britanic a intrat în posesia acestuia, reuşind să îşi întregească o colecție minunată care mai cuprinde și Dacia Shifterossa, Dacia Sport precum și unicul ARO 24 din Anglia.

Este vorba despre modelul “Denem” 1310. Un britanic a intrat în posesia acestuia, reuşind să îşi întregească o colecție minunată care mai cuprinde și Dacia Shifterossa, Dacia Sport precum și unicul ARO 24 din Anglia.

Dacia Denem este de fapt Dacia 1310 pentru piaţa din Marea Britanie şi s-a dovedit a fi un mare eşec. Au existat mai multe variante: model de bază, L, GL, şi GLX – ultima variantă fiind dotată cu radiocasetofon, jante aliaj şi geamuri electrice.

A fost vândută sub sloganul “The Very Acceptable Dacia Denem“. Modelul în imagini e Denem Base.

Ai observat că, pe toate tastaturile, literele "F" si "J" au două mici denivelări? Uite la ce folos... Puţini reuşesc să dea răspunsul corect la această întrebare: Care cuplu nu formează o familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x