Antena Căutare

Supărată că fiica ei a râs de o colegă bolnavă de cancer, mama i-a dat o lecție greu de uitat! Cum a apărut fata a doua zi la școală

O femeie a fost atât de supărată și de dezamăgită atunci când a aflat că fiica ei a făcut glume pe seama unei fete bolnave de cancer, încât a decis să îi dea o lecție greu de uitat!

O femeie a fost atât de supărată și de dezamăgită atunci când a aflat că fiica ei a făcut glume pe seama unei fete bolnave de cancer, încât a decis să îi dea o lecție greu de uitat!

Pe internet a început să circule un clip video în care o mamă furioasă decide să își pedepsească fata în cel mai crunt mod posibil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Supărată că tânăra a râs și a jignit o colegă rămasă fără păr din cauza luptei cu cancerul, femeia a pus mâna pe aparatul de tuns și a lăsat-o fără podoaba capilară! Vă puteți imagina cum a apărut tânăra a doua zi la școală?

Aplicaţia care îţi spune cine te-a şters de pe Facebook! Află acum ce prieteni virtuali te-au eliminat din lista lor

Nu se poate confirma cu exactitate dacă povestea este reală sau avem de-a face cu un alt clip viral de pe Facebook, dar cert este că a circulat în toată lumea și a adunat zeci de mii de vizualizări.

Femeia a cheltuit o adevărată avere ca să se transforme într-o păpușă...gonflabilă! Cum arată acum tânăra și cum apare p... William şi Harry, declarații emoţionante despre moartea mamei lor, prințesa Diana: "Nu cred că unui copil ar trebui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x