Antena Căutare

SUPERB! Un american a planificat 17 luni cererea în căsătorie, dar a meritat!

Când se gândesc la momentul cererii în căsătorie, cei mai mulţi bărbaţi se străduiesc să le impresioneze pe viitoarele lor doamne, în timp ce alţii pun întrebarea în mod spontan, fără prea multe pregătiri înainte

Când se gândesc la momentul cererii în căsătorie, cei mai mulţi bărbaţi se străduiesc să le impresioneze pe viitoarele lor doamne, în timp ce alţii pun întrebarea în mod spontan, fără prea multe pregătiri înainte. Dragostea adevărată face însă minuni, iar acest tânăr american a organizat atent acest moment, cu nu mai puţin de 17 LUNI înainte! Ia-ţi o cutie cu şerveţele lângă tine, clipul este extrem de emoţionant!

Un tânăr american i-a planificat viitoarei soţii punct cu punct ziua cererii în căsătorie, gestul lui emoţionând-o până la lacrimi. Firește, răspunsul ei a fost „DA”!


Frumoasa lui iubită s-a trezit în zori cu sora şi prietenele ei la uşă şi au plecat cu o limuzina care le aştepta în faţa casei să petreacă ca „fetele”. Viitoarea mireasă a urmat programul zilei speciale conform instrucţiunilor de pe biletele pe care le primea de la prietenele ei.
După o vizită la salonul de înfrumuseţare, o sesiune de shopping şi o masă pe cinste, a fost legată la ochi şi condusă la braţ de tatăl ei la locul unde o aştepta cel care urmează să-i devină soţ – stadionul unde aceştia s-au cunoscut. Acolo a avut loc emoţionanta declaraţie de dragoste şi i-a fost pus pe deget inelul de logodnă.

DE HALLOWEEN: Poveştile sinistre ale locurilor bântuite din România... VIDEO VIRAL! Cum reacționeză un câine la un cârnat care levitează?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x