Antena Căutare

Supervulcanul care ar aduce sfârșitul lumii a băgat groaza în populație: Vine sau nu Apocalipsa?

America găzduiește un vulcan care poate băga frica în oameni. E atât de puternic, că ar putea distruge planeta. De aici ar fi venit noua Apocalipsă.

America găzduiește un vulcan care poate băga frica în oameni. E atât de puternic, că ar putea distruge planeta. De aici ar fi venit noua Apocalipsă.

Unii cercetătorii au declarat că o posibilă erupție a Yellowstone ar fi mai puternică decât s-a crezut anterior. În cazul în care o catastrofă de acest fel ar avea loc, ar sufoca oamenii sub cerul negru de cenușă. Cu toatea acestea, dacă îți faci griji că un supervulcan situat sub Parcul Național Yellowstone ar putea erupe, ar trebui să te oprești.

Supervulcanii au puterea de a arunca în aer mai mult de 1.000 de kilometri cubi de resturi și de cenușă caldă în momentul erupției, ceea ce ar avea consecințe catastrofale, inclusiv schimbări climatice globale și devastări agricole, conform USGS. Ei primesc informări de supervulcani doar după ce au erupt deja la acea amploare. Există între cinci și 10 supervulcani activi în lume.

La o recentă conferință privind vulcanologia, The New York Times a raportat că Hannah Shamloo, studentă la geologie, a prezentat dovezi că Yellowstone ar arăta semne îngrijorătoare ale supererupției.

Află ce s-a întâmplat cu adevărat cu studiul care ar fi băgat Pământul direct în sfârșitul lumii!

Panică printre turiștii din Emiratele Arabe Unite! Un obiect straniu a brăzdat cerul pe timppul nopții! Filmarea cu biza... Horoscopul Zilei, 19 Octombrie 2017. Mai multă atenție relațiilor sociale și sentimentale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x