Antena Căutare

Cine este bărbatul care iubește să mânuiască bisturiul și o face pe toți membrii familiei. A operat-o pe fiica sa pe când aceasta avea doar 10 ani

Michael Niccole este un chirurg plastician de succes care a ajutat multe persoane să își corecteze defectele fizice, inclusiv pe cele ale fiicelor lui și ale soției sale.

Michael Niccole este un chirurg plastician de succes care a ajutat multe persoane să își corecteze defectele fizice, inclusiv pe cele ale fiicelor lui și ale soției sale.

Prima care a profitat de talentul lui Michael a fost soția lui, Peggy. Bărbatul a fost dispus să îi îndeplinească dorințele soției de a-și modifica nasul, abdomenul, sânii sau buzele.

Cei doi nu au putut avea copii și au adoptat două fetițe. Charm, una dintre fete, avea doar 10 ani când tatăl său adoptiv i-a făcut prima intervenție chirurgicală. Fetița era complexată de buricul său, iar chirurgul i l-a modificat fără reținere. Apoi, au urmat urechile și câteva corecții la nivelul maxilarului.

Când surorile au împlinit 18 ani, au primit cadou de la părinții lor câte o pereche de silicoane, puse chiar de tatăl lor.

La 21 de ani, ambele și-au modificat nasurile, iar la 25 de ani și-au mărit sânii, ajungând la cupa C. Intervențiile au continuat. Fetele și-au implantat botox în buze și au făcut operații de liposucție.

Nici rudele bărbatului nu au fost cruțate de abilitățile de remodelare ale lui Michael și s-au lăsat pe mâna lui atunci când au avut ocazia.

Fetele lui îi servesc drept carte de vizită, iar chirurgul poate să arate spre ele pentru a demonstra rezultatul muncii sale.

Iată mai jos cum arată surorile îngrijite de tatăl lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografia care a șocat o lume întreagă! „Imaginea este de o CRUZIME DE NEIMAGINAT”... Manevră periculoasă executată în aer! Un pilot de la AirBerlin a vrut să îşi marcheze ultimul zbor pentru compania aeri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x