Antena Căutare

Tânăra s-a decis să treacă printr-o transformare de zile mari! Cum arată acum, după ce a făcut peste 200 de operații estetice și a investit o avere

O tânără a reușit să devină celebră în toată lumea după ce a investit o adevărată avere pe mai bine de 200 de operații, totul ca să arate precum o păpușă de plastic.

O tânără a reușit să devină celebră în toată lumea după ce a investit o adevărată avere pe mai bine de 200 de operații, totul ca să arate precum o păpușă de plastic.

O cheamă Pixee Fox, are 27 de ani și spune că a cheltuit mai bine de jumătate de milion de lire sterline ca să se transforme în ceea ce mulți spun că este o „păpușă de plastic”.

Invitată la o emisiune de televiziune, Pixee a vorbit despre pasiunea sa pentru operațiile estetice și spune că, deși a făcut deja mai bine de 200 de intervenții, cu siguranță sfârșitul nu este aproape.

Femeia descrie totul ca pe un hobby și ca pe dorința de a-și sculpta trupul, făcând astfel o adevărată istorie pentru domeniul operațiile estetice.

Alege cheia cu care ai deschide o cutie veche de lemn și află ce fel de persoană ești! Ai curaj să încerci testul?

Pozele cu Pixee Fox ajung imediat virale în toată lumea și mulți sunt uimiți de modul în care arată fata.

Urmărește pozele din galeria foto de mai sus ca să vezi cum arată!

GALERIE FOTO: Turnul EIFFEL va fi blindat în spatele unui ”zid” dintr-o sticlă specială. 25.000.000 de euro contra atacu... VIDEO ȘOC! A vrut să demonstreze că are puteri supranaturale și a sfârșit tragic. Un șaman a fost devorat de un crocodil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x