Antena Căutare

Tânărul a venit să facă ordine în dulapul cu haine al bunicului, dar a dat peste o adevărată comoară! Surpriza a fost uriașă!

Când bunicul său a murit, un tânăr a venit la casa bătrânului ca să facă ordine și curățenie și să strângă o parte din lucruri. Totuși, nu mică i-a fost surpriza atunci când a dat peste o adevărată comoară, ascunsă ingenios într-un dulap cu haine.

Când bunicul său a murit, un tânăr a venit la casa bătrânului ca să facă ordine și curățenie și să strângă o parte din lucruri. Totuși, nu mică i-a fost surpriza atunci când a dat peste o adevărată comoară, ascunsă ingenios într-un dulap cu haine.

Tânărul a copilărit la ferma din Tennessee (Statele Unite) a bunicului său, care mereu avea obiceiul de a-i spune povești cu căutători de comori. Puștiul a crescut și și-a păstrat totuși pasiunea pentru mistere și descoperiri ieșite din comun.

Venind să facă ordine și curățenie în casă după decesul bătrânului, tânărul nu s-a așteptat totuși să își vadă visul devenit realitate.

Băiatul a deschis un dulap vechi cu haine și a început răbdător să strângă din lucruri. La un moment dat, ceva bizar i-a atras atenția.

Sub covorul vechi și ponosit se vedea conturul unei trape. A privit mai atent și și-a dat seama că avea în fața ochilor un seif în toată regula!

Cu ajutorul unui lăcătuș priceput, tânărul a reușit să deschidă seiful vechi și ponosit, ce a stat bine ascuns de-a lungul timpului.

Aceasta este cea mai puternică rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor! Face adevărate minuni celui care o rostește!

Nu a știut niciodată de existența lui și asta a făcut ca surpriza să fie și mai mare. S-a întrebat oare dacă nu cumva, prin poveștile pe care i le spunea, bătrânul îi sugera subtil de acest loc secret, unde ascunsese o comoară.

Și astfel a ieșit la iveală comoara! Înăuntru a găsit cărți vechi de mai bine de câteva decenii, bancnote și monede vechi cu valoare istorică, bijuterii și chiar bucăți semnificative de argint! O asemenea descoperire nu o faci în fiecare zi și povestea tânărului a ajuns pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea.

"Sunt vânat de un copil-demon". Un bărbat a făcut publice imaginile cu fantoma unui băiețel care îl vizitează ... 15.000 de oameni de ştiinţă, scrisoare alarmantă pentru omenire: "Problemele sunt grave. Trebuie luate măsuri imedi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x