Antena Căutare

Târgul de Crăciun, împânzit de blindate! Turiștii străini se amuză și fac poze cu ultima ispravă de dinainte de sărbători!

Imagini desprinse parcă din filmele de acțiune după ce la mult vizitatul târg de Crăciun au apărut transportatoare blindate! Locuitorii orașului privesc cu teamă, în timp ce turiștii fac poze de zor și se amuză!

Imagini desprinse parcă din filmele de acțiune după ce la mult vizitatul târg de Crăciun au apărut transportatoare blindate! Locuitorii orașului privesc cu teamă, în timp ce turiștii fac poze de zor și se amuză!

Transportoare blindate ale unităţii antiteroriste ungare TEK au ieşit duminică pe străzile Budapestei pentru a asigura securitatea târgurilor de Crăciun împotriva atacurilor, transmite dpa.

Televiziunea publică a difuzat imagini cu transportoare ruseşti BTR-80 în centrul Budapestei, reporterul observând că unii turişti şi-au făcut selfie-uri cu acestea.

Riscul unui atac terorist în Ungaria este considerat foarte scăzut. Oponenţii au criticat operaţiunea ca o demonstraţie nenecesară de putere a premierului naţionalist Viktor Orban.

'Propaganda de idiotizare (a lui Orban) este în plină glorie: transportoare blindate presupuse a-i descuraja pe terorişti la târgurile de Crăciun din Budapesta prin simpla lor prezenţă. O lipsă totală de radicali musulmani în ţară nu contează; turişti amuzaţi fac selfie-uri', a scris pe Twitter jurnalistul Janos Szeky, potrivit Agerpres.

Potrivit Ministerului de Interne de la Budapesta, măsura a fost luată ca o demonstraţie de forţă şi pentru a garanta sentimentul de siguranţă al populaţiei, adaugă dpa.

Horoscopul săptămânii nu aduce veşti bune pentru aceste TREI ZODII! Nativii care vor trece prin momente grele... Profeția cutremurătoare a lui Ioan de la Ierusalim despre Apocalipsă: „Oamenii se vor transforma. Carnea omului îşi va a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x