Antena Căutare

Te-ai născut cu un semn pe corp? Cum îţi influenţează semnele din naştere destinul

Un mic ciorchine de strugure, alunițe în fel și chip, pete de cafea și linii în diverse nuanțe și forme... Semnele din naștere sunt purtate de mulți dintre noi.

Un mic ciorchine de strugure, alunițe în fel și chip, pete de cafea și linii în diverse nuanțe și forme... Semnele din naștere sunt purtate de mulți dintre noi.

La nivel mondial, 80% dintre bebeluși vin pe lume cu diferite semne și, în funcție de cultură, acest lucru capătă diverse semnificații. Pentru spanioli și arabi, purtătorii acestora au o stea norcoasă în frunte și trebuie să profite de energiile pozitive cu care au fost înzestrați prin naștere. Pe de altă parte, francezii și americanii le consideră aducătoare de ghinion.


Semnele din naștere poartă diverse nume, în funcție de formă, culoare și de locul în care se găsesc pe trup: sărutul îngerilor (porțiuni violet sau roșii pe față), alunițele (forme și mărimi variate, pe tot corpul), ciupiturile berzei (roz sau vișinii; apar de obicei pe gât), căpșunile și frăguțele (pete mici, vineții sau roșii), pete de vin ori de cafea (se întâlnesc în diferite părți ale trupului; se decolorează în timp sau își intensifică nuanțele și forma). Unele dintre aceste pete dispar la naștere, pe când altele sunt permanente.


Cum îți influențează destinul
În funcție de locul în care se găsesc, semnele de naștere au diverse semnificații. Cele de pe partea stângă a obrazului prevestesc dificultăți financiare, chiar dacă se ivesc multe șanse de câștig, iar cele din dreapta sunt aducătoare de prosperitate și liniște sufletească.

Lăcomia și egoismul se întâlnesc la persoanele cu semne pe abdomen, iar ghinionul pare să-i urmărească pe cei cu pete în mijlocul pieptului. Să nu te necăjești dacă ai puncte sau linii pe bărbie, căci o să te bucuri de succes în carieră.

Persoanele cu semne din naștere în centrul frunții sunt senzuale și atrag ca un magnet privirile celor din jur. Nu știu cât ajută să aplici alunițe aproape de buze, însă dacă te-ai născut cu una sau mai multe în această zonă, vei avea parte de succes pe toate planurile.

Cei cu semne din naștere, în special copaci, fluturi și fructe, sunt lipsiți de prejudecăți, cu o minte deschisă.

O cafenea din Bistriţa închiriază biciclete celor care donează o carte... Înălțimea pe care o ai arată TOTUL despre personalitatea ta! Lidia Fecioru a dezvăluit SECRETUL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x