Antena Căutare

Ți se sfâșie inima de durere de amarul lui! Un cățeluș a alergat trei kilometri singur, pentru a-şi lua rămas-bun de la stăpâna lui

Dragostea animalelor față de noi este nemărginită, iar cazul unui cățel din Malaezia nua  făcut decât să reconfirme ipoteza.

Dragostea animalelor față de noi este nemărginită, iar cazul unui cățel din Malaezia nua făcut decât să reconfirme ipoteza.

La începutul acestei luni, stăpâna lui a murit, ăsând în urmă nu doar familia îndurerată, ci şi câinele care i-a fost alături toată viaţa.

Patrupedul Bobby, cel mai fidel prieten al femeii, nu a putut sta deoparte de funeraliile celei care l-a crescut. Familia îndurerată nu l-a luat la înmormântare, dar patrupedul a urmat cortegiul funerar singur. Pentru a-şi lua rămas-bun de la fosta stăpână, Bobby a alergat circa trei kilometri, căci i-a fost greu să se țină după mașini.

Emoționant, nu-i așa?

O fetiță care s-a născut cu patru picioare și două coloane vertebrale, operată de 50 de medici. Dominique va avea șansa ... Cine ar fi crezut? Cum arăta deșertul Sahara înainte să ajungă oamenii la el!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x