Antena Căutare

Ți-l mai amintești pe puștiul din "Karate Kid"? Cum arată acum, după 32 de ani de la încheierea filmărilor

La jumătatea anilor '80, filmul "Karate Kid" făcea senzaţie în întreaga lume. Filmul Karate Kid a făcut istorie la Hollywood, spunând povestea lui Daniel, un adolescent orfan de tată, care este forțat de împrejurări să învețe karate.

La jumătatea anilor '80, filmul "Karate Kid" făcea senzaţie în întreaga lume. Filmul Karate Kid a făcut istorie la Hollywood, spunând povestea lui Daniel, un adolescent orfan de tată, care este forțat de împrejurări să învețe karate.

Acesta trebuia să-și apere onoarea în fața prietenei sale, Ali, dar să se apere și de colegii mai mari de la liceu. Maestrul Miyagi este cel care îi ghidează fiecare pas în taina artelor marțiale.

La vremea când a fost distribuit în "Karate Kid", actorul Ralph Macchio avea 23 de de ani. Astăzi, interpretul adolescentului Daniel-san are 53 de ani iar imaginea sa cu greu mai aduce aminte de tânărul dornic de afirmare din anul 1984.

Înainte de acest moment mai apăruse în câteva reclame, dar şi într-un serial de televiziune: "Eight is Enough". Cariera lui s-a dezvoltat însă fulminant după prestaţia sa din seria "Karate Kid".

A mai jucat, ulterior, în pelicule precum "Too Much Sun", "My Cousin Vinny", "Can't Be Heaven", "Hitchcock", "He's Way More Famous Than You" şi "A Little Game".

Ralph Macchio este căsătorit cu Phyllis Fierro și au împreună doi copii.

IMAGINI de la NUNTA ANULUI: mireasa: 18 ani, mirele: 55 de primăveri și un cont de câteva miliarde în bancă. ”Cenușăreas... Mica Sirenă vine la Antena 1! O poveste care a cucerit copiii din întreaga lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x