Antena Căutare

Tipul acesta e mai tare decât un samurai! Aruncă o carte de joc şi face spectacol ce sfidează gravitaţia

Un tânăr a reuşit să impresioneze o lume întreagă după ce a demonstrat că este un adevărat maestru la manevrat cărţile de joc!

Un tânăr a reuşit să impresioneze o lume întreagă după ce a demonstrat că este un adevărat maestru la manevrat cărţile de joc!

Rick Smith Jr. este nu doar un magician de excepţie, ci şi un expert în materie de show! Cu doar un simplu pachet de cărţi, tânărul face un adevărat spectacol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii privesc uimiţi cu Rick poate să arunce o carte şi să taie o banană sau chiar să nimerească ţinta de la distanţă.

Pe internet a apărut chiar şi un material video ce a devenit imediat viral. Urmăreşte şi tu filmarea de mai sus ca să vezi ce show de excepţie face Rick!

Citeşte şi:

„Bolț”, jocul ideal pentru când ieși la o bere cu prietenii! Distracția este garantată!

"Swalla, la, la", ce coregrafieee! Fetele astea dansează până te lasă fără aer. Mișcări provocatoare și privir... De ce uneori câinii mănâncă iarbă! Cu siguranţă motivul te va surprinde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x