Antena Căutare

Toamnă cu lacrimi și gust amar! : Zodia care VA SUFERI din dragoste în luna SEPTEMBRIE

Avem parte de luni în care simțim toți fluturii în stomac și de altele, pline de ghinion, în care parcă ne fuge pământul de sub picioare și dragostea de lângă noi.

Avem parte de luni în care simțim toți fluturii în stomac și de altele, pline de ghinion, în care parcă ne fuge pământul de sub picioare și dragostea de lângă noi.

Septembrie va fi o lună groaznică pe plan sentimental pentru această zodie. Lacrimi, trădări, despărțiri, divorțuri, pe toate acestea le poate experimenta nativul aflat sub acest semn zodiacal.

Dragostea nu se va regăsi în viaţa Vărsătorilor în luna septembrie. Vor avea de suferit, vor plânge şi nimeni nu le va schimba starea. Cei născuţi sub semnul acestei zodii vor fi trădaţi şi vor accepta cu greu realitatea. Dragostea nu este tocmai punctul lor forte, dar poate îşi vor reveni din următoarea lună.

Vărsătorii trebuie să fie atenţi şi să renunţe la gelozie, ea provocând foarte multe certuri şi în final, despărţirea.

Vărsătorule, știi prea bine că poți să îți salvzi iubirea, chiar dacă astrele îți sunt potrivnice! Crede în dragostea ta și luptă pentru ea!

Mai avem o şansă! Cercetătorii au făcut o descoperire uimitoare: există o altă planetă locuibilă... Mănăstirea Văcărești: Cum a distrus Sergiu Nicolaescu crucea de marmură a lui Mavrocordat cu tancuri și aruncătoare de f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x