Antena Căutare

Luptători până în pânzele albe! Top 5 zodii care nu pot fi niciodată înfrânte

Orgolioși, puternici și plini de curaj! Există semne astrale care au toate caracteristicile ce îi transformă întotdeauna în învingători.

Orgolioși, puternici și plini de curaj! Există semne astrale care au toate caracteristicile ce îi transformă întotdeauna în învingători.

Unica.ro a realizat un top al zodiilor care ”cad mereu în picioare”!

Taur

Este un smen fix în zodiac, ceea ce înseamnă că țin foarte mult la părerile lor. Lucru care nu este tocmai benefic pentru ei, atunci când izbucnește un conflict. Taurul este însă o fire care știe cum să se comporte, ca să ”dea bine”, indiferent de situație. De aceea, înainte de a reacționa, Taurul ia o pauză mentală, în care se gândește la ce are de pierdut dacă face o criză de nervi. După aceea, va avea parte de o conversație mult mai calmă cu interlocutorul său.

Gemeni

Gemenii sunt guvernați de Mercur, Zeul comunicării. Atunci când este pus în fața unei situații dificile sau a unui conflict, geamănul știe să-și managerieze furia cu cea mai mare pricepere. As în comunicare, va da impresia că pentru el nici o misiune nu este greu de îndeplinit. De asemenea, nici cele mai delicate probleme, pe care te ferești să le discuți cu el, nu îl vor face să iasă câștigător. Te va trage de limbă și va afla ce ai pe suflet și în același timp te va face să realizezi că ai făcut foarte bine că i le-ai împărtășit.

Rac

Racul nu suportă să fie criticat: îi rănești sentimentele și îl faci să-și piardă încrederea de sine. Însă nu vei porni un conflict cu el dacă îi vei spune ce ai pe suflet, din contra. Vei constata că nu ai cu cine să te cerți. Racul dă înapoi când vine vorba de astfel de probleme, care îi displac extrem de tare, iar în situații de genul cu public… ei bine, el va ieși câștigător, iar tu vei fi luat drept istericul pus pe harță.

Citește mai departe!

Secretele din spatele geniului lui Ion Barbu. Se droga ca nimeni altul, iubea femeie după femeie și scria dumnezeiește!... A sunat la poliție fiindcă iubita nu a vrut să facă dragoste cu el! Finalul poveștii este amuzant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x