Antena Căutare

Tot ce a prezis până acum s-a adeverit! Profețiile lui Nostradamus pentru 2016 sunt sumbre

Nostradamus a prezis evenimente ce vor avea loc până în anul 3797, inclusiv moartea sa. Iată care sunt cele 8 profeţii ale sale pentru anul 2016.

Nostradamus a prezis evenimente ce vor avea loc până în anul 3797, inclusiv moartea sa. Iată care sunt cele 8 profeţii ale sale pentru anul 2016.

O durată de viaţă mai mare

Nostradamus a prezis că oamenii născuţi în 2016 vor putea să trăiască mai mult de 200 de ani şi că 80 va fi noul 50. Aşadar, avem veşti bune pentru toţi bebeluşii care se basc anul acesta.

Lumea din vest va renunţa la taxe

În 2016, o revoltă mare va pune capăt taxelor pentru totdeauna.

Vei avea nevoie de autorizaţie să faci copii

Profetul vorbeşte despre trecerea paternităţii plănuite la un alt nivel. Astfel, din anul 2016 s-ar putea să ai nevoie de autorizaţie pentru a aduce pe lume un copil.

Cutremure majore

În mod special, un cutremur extrem de mare va lovi America de vest, dar acesta va fi resimţit peste tot în lume. „O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, va fi foc pe navă, ciumă și captivitate. Mercur în Segatator, Saturn dispare”.

Citeşte mai departe!

Află totul despre partenerul tău făcându-i TESTUL MÂINII: Lungimea şi forma ÎI trădează personalitatea... “Mulţi lucrează, dar puţini gândesc”. Mihai Eminescu, la 166 de ani de la naștere: Poetul cu vorbele mai actuale ca nici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x