Antena Căutare

„Tot pământul va plânge. Vor fi trei ani de teroare și apoi va veni Fulgerul”! Profeția Sfântului Efrem Sirul despre cea mai cutremurătoare perioadă a omenirii!

Pe 28 ianuarie creștinii de pretutindeni îl sărbătoresc pe Sfântul Efrem Sirul. Puțini sunt cei care știu că acesta a făcut o serie de profeții cutremurătoare despre cum va arăta ultima zi a omenirii.

Pe 28 ianuarie creștinii de pretutindeni îl sărbătoresc pe Sfântul Efrem Sirul. Puțini sunt cei care știu că acesta a făcut o serie de profeții cutremurătoare despre cum va arăta ultima zi a omenirii.

„Fericit va fi acela ce se va afla curat și credincios, și va avea în inima lui credința fără de îndoială către Dumnezeu, că fără de frică vor lepăda întrebările lui Antihrist, defăimând muncile și nălucirile lui. Iar mai înainte de acestea, va trimite Dumnezeu pe Ilie Tesviteanul și pe Enoh, ca un milostiv ca să propovăduiască cu îndrăzneală cunoștința de Dumnezeu tuturor, ca să nu creadă lui Antihrist.”

Sfântul Efrem vorbește despre cum va arăta Apocalipsa și cu ce se va confrunta omenirea atunci când se va afla în cel mai mare moment de cumpănă. Potrivit acestuia, Dumnezeu va permite diavolului să stea trei ani și jumătate printre oameni, în încercarea de a le spurca sufletele. Apoi va veni Judecata și cei drepți vor fi răsplătiți.

„Atunci va plange tot pământul. Marea și aerul vor plânge împreună, și dobitoacele cele sălbatice cu păsările cerului. Vor plânge munții și dealurile și lemnele câmpului. Vor plânge și luminatorii cerului dimpreună cu stelele pentru neamul omenesc. Vor plânge toate bisericile lui Hristos cu plângere mare, că nu va mai sluji sfințirea și prinosul! Iar dupa ce se vor împlini trei ani și jumătate ai stăpânirii spurcatului și după ce se vor împlini toate smintelile în tot pământul, după cum zice gura Domnului, atunci va veni Domnul și Mântuitorul nostru ca un fulger strălucind, din cerul cel sfânt.

Atunci se vor deschide mormintele și va auzi țarina cea putrezită acea mare și înfricoșată venire a Mântuitorului, și într-o clipă se vor scula toate semințiile și vor căuta la frumusețea cea sfântă a Mirelui. Și milioane și mii de mii de îngeri și de arhangheli și nenumărate oștiri se vor bucura cu bucurie mare. Atunci sfinții, drepții și toți care nu vor lua pecetea balaurului celui păgân, se vor bucura foarte mult.”

Nicolae Ceaușescu și un „Secret de Stat” de care sovieticii s-au temut! Operațiunea ultrasecretă de care nimeni nu a ști... Care sunt cele mai sincere zodii! Atenție mare, EI sunt nativii care NU TOLEREAZĂ MINCIUNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x