Antena Căutare

Toți o vedeau pe mireasă cum pășește spre altar, atunci când un detaliu i-a făcut pe toți să plângă! Ce surpriză le-a pregătit femeia

O mireasă s-a ținut de șotii și, chiar în timp ce pășea către altar pentru a-și face jurământul, aceasta a pregătit invitaților o surpriză de zile mari!

O mireasă s-a ținut de șotii și, chiar în timp ce pășea către altar pentru a-și face jurământul, aceasta a pregătit invitaților o surpriză de zile mari!

Este vorba despre povestea incredibilă a unei femei din Norvegia, pe nume Mary Holand. În timp ce era ocupată cu pregătirile pentru nuntă, tinerei i-a venit ideea de a face tuturor o surpriză, fix în cel mai emoționant moment al evenimentului.

Ronny, logodnicul său, nu avea de unde să știe că va asista la cea mai frumoasă amintire de până atunci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce pășea fericită către altar și muzica se auzea pe fundal, Mary a pus mâna pe un microfon și a început să cânte celebra piesă „You Raise Me Up”.

Când a primit vestea că va deveni bunic, bărbatul din imagine a făcut show! Familia l-a filmat pe ascuns și acum tot internetul râde!

Așa cum era de așteptat, toată lumea a fost cuprinsă de emoție! Cineva a filmat întegul moment și a publicat clipul video pe internet, materialul devenind viral.

Urmărește clipul video de mai sus ca să savurezi întregul moment!

Locul miraculos din România: oboseala și afecțiunile dispar, iar Cerul se întâlnește cu Pământul... Foto. O elevă a fost trimisă acasă din cauza ţinutei sale indecente. Cum era îmbrăcată fetiţa de doar 13 ani: "Băie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x