Antena Căutare

Transformare fabuloasă: Era foarte grasă şi toată lumea râdea de ea! Acum, bărbaţii au făcut coadă în jurul ei

Laura a avut probleme cu greutatea de când se ştie, dar după ce a născut, proporţiile au devenit uriaşe. Un moment stânjenitor i-a salvat viaţa şi a schimbat-o pentru totdeauna.

Laura a avut probleme cu greutatea de când se ştie, dar după ce a născut, proporţiile au devenit uriaşe. Un moment stânjenitor i-a salvat viaţa şi a schimbat-o pentru totdeauna.

La 27 de ani, femeia cântărea 159 de kilograme! Se deplasa foarte greu, iar noaptea, în somn, se sufoca. Trăia un coşmar, dar nu avea puterea necesară pentru a face ceva.

Într-o zi, şi-a dus fiul în parc şi a vrut să se dea cu el în leagăn, însă nu a avut loc să se aşeze. Toţi prichindeii din jur au început să râdă zgomotos, arătând cu degetul în direcţia ei. "A fost cel mai penibil moment din viaţa mea. Îmi venea să intru în pământ de ruşine", povesteşte Laura.

Atunci, şi-a dat seama că trebuie să ia măsuri, altfel îşi pune sănătatea în pericol. A început să facă mult sport, a renunţat complet la dulciuri, sucuri şi carbohidraţi, iar rezultatele nu au întârziat să apară. A reuşit să slăbească 85 de kilograme! "Mă simt alt om. Sunt extrem de fericită şi nu am să mă opresc aici", a mai spus Laura.

Transformarea este uluitoare, nu-i aşa?

Concursul de posterioare ce face înconjurul lumii: Modelele sunt studenți la prestigioasa universitate Cambridge... Mâncat de URS! I-au găsit hainele în stomacul animalului! Atenție, VIDEO ȘOCANT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x