Antena Căutare

Trei întrebări esenţiale pe care trebuie să le pui la un interviu de angajare! Dacă le foloseşti, poţi fi acceptat pe loc

Atunci când eşti în căutarea unui job, trebuie să treci prin mai multe etape, cea mai importantă dintre ele fiind primul interviu cu angajatorul.

Trei întrebări esenţiale pe care trebuie să le pui la un interviu de angajare! Dacă le foloseşti, poţi fi acceptat pe loc
Interviu de angajare | www.business2community.com

Atunci când eşti în căutarea unui job, trebuie să treci prin mai multe etape, cea mai importantă dintre ele fiind primul interviu cu angajatorul. Impresia pe care o faci atunci este decisivă, astfel că e interesant de ştiut că există trei întrebări esenţiale pe care trebuie să le pui.

Potrivit gandul.info, David Melancon, CEO al portalului buildbtr.com, o platformă de evaluare a performanţelor unor companii, dă exemplul unei tinere care a obţinut imediat un post după ce i-a pus angajatorului cele trei întrebări esenţiale. În opinia sa, orice candidat ar trebui să pună aceste întrebări, astfel încât să se convingă dacă îşi doreşte cu adevărat să lucreze pentru o anumită companie.

Interviul de angajare poate fi un moment "incomod" pentru oricine - Sursa foto: www.tecside.com.au

1. Care sunt calităţile, personale şi profesionale, de care are nevoie o persoană pentru a avea succes în cultura organizaţională promovată de compania pe care o conduceţi?

”Întrebând care sunt calităţile necesare pentru a avea succes, îi dai oportunitatea celui care te intervievează să îţi prezinte lucruri specifice care se vor aplica jobului tău în cadrul culturii organizaţionale şi nu doar linia generală a acesteia”, susţine Melancon.

Ce să NU spui niciodată la un INTERVIU DE ANGAJARE! Sigur vei avea o șansă în plus

2. Care este politica firmei în legătură cu educaţia şi dezvoltarea, inclusiv plata unor credite pentru studii?

Este posibil ca efortul financiar depus pentru a obţine un job entry-level să nu poată fi răsplătit de companie cu un salariu care să îţi permită plata datoriilor acumulate în timpul studenţiei.

A fost concediată în ziua în care a obținut jobul! Uite cum a reușit această tânără să facă tot internetul să râdă de ea!

3. Cum îşi menţine compania angajaţii motivaţi, entuziasmaţi şi creativi?

”Beneficii financiare cum ar fi bonusuri din profit, măriri de salariu pe bază de merit sau bonusuri pentru anumite realizări pot fi motivatori puternici”, explică Melancon.

De asemenea, compania poate oferi mai multe zile libere, mese gratuite sau team-building-uri, mai spune el.

Sursa: gandul.info

El este bărbatul cu cea mai mare gură din lume! Se pregătește acum să intre în Cartea Recordurilor!... "La un an de la dureroasa despărțire, a revenit în viața mea: Ce mai faci?, mi-a apărut pe telefon". Ce s-a în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x