Antena Căutare

Truc surprinzător! Cum îți dai seama că la hotelul în care stai nu au fost schimbate cearșafurile (VIDEO)

În urma unei investigații, programul TV Inside Edition a descoperit că unele hoteluri nu schimbă cearșafurile după ce acestea au fost folosite de turiști.

În urma unei investigații, programul TV Inside Edition a descoperit că unele hoteluri nu schimbă cearșafurile după ce acestea au fost folosite de turiști.

Echipa a stat în mai multe camere în 9 hoteluri diferite din New York și, cu un spray, a lăsat un mesaj pe așternuturi („Am dormit aici”). Mesajul a fost scris cu vopsea vizibilă numai în lumină ultravioletă.

Revenind în seara următoare, au aprins lumina ultravioletă și au descoperit că mesajele scrise pe cearșafuri erau încă acolo.Reprezentanți hotelurilor și-au cerut scuze pentru curățenia precară din unitățile de cazare.

Pentru a realiza acest test simplu nu este nevoie decât de un spray cu vopsea vizibilă în lumină ultravioletă și de o sursă de lumină ultravioletă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Îți mulțumim, tată, că ai fost special pentru atât de mulți oameni!” Sir Roger Moore, actorul celebru pentru seria Jame... Cine reușește se poate îmbogăți pe loc! Românii care cresc măgărițe pot câștiga mii de euro fără niciun efort!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x