Antena Căutare

Tu ai face aşa ceva? O femeie a înlocuit chipul iubitului cu faţa celebrei Beyonce! Motivul e surprinzător

După o relaţie frumoasă, dar care s-a terminat brusc, o tânără de 19 ani şi-a dorit să treacă rapid peste despărţire, aşa că a făcut ceva inedit.

Tu ai face aşa ceva? O femeie a înlocuit chipul iubitului cu faţa celebrei Beyonce! Motivul e surprinzător Galerie
A înlocuit chipul fostului iubit cu faţa celebrei Beyonce | www.metro.co.uk

După o relaţie frumoasă, dar care s-a terminat brusc, o tânără de 19 ani şi-a dorit să treacă rapid peste despărţire, aşa că a făcut ceva inedit.

În loc să plângă ore în şir, să se îndoape cu dulciuri şi să ceară ajutorul prietenilor, Cassandra Blackwell a înlocuit chipul fostului iubit cu faţa cântăreţei Beyonce. Totul, cu ajutorul Photoshop-ului.

"Despărţirile sunt grele. Şi ca să-mi fie mai uşor, mi-am imaginat că toate momentele frumoase petrecute cu fostul meu iubit au fost, de fapt, cu Beyonce", a povestit femeia. În loc să plângă, acum se amuză când priveşte pozele.

Dar Cassandra nu este singura care a recurs la o asemenea soluţie. Tot mai multe tinere îşi postează pe Internet imagini modificate, în care foştii parteneri sunt înlocuiţi de frumoasa artistă.

VIDEO-Ești căsătorit? Ai face bine să NU SPUI asta pe Facebook! Uite ce poți păți... VIDEO- E cel mai tare Candillac! Și-au transformat mașina într-o PISCINĂ pe ROȚI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x