Antena Căutare

Uită de dimensiunile 90/60/90! Oamenii de ştiinţă au decis. Aşa arată corpul ideal al unei femei

Fiecare femeie este în căutarea corpului ideal, însă cei din industria modei nu sunt nici pe aproape când vine vorba despre acest subiect

Fiecare femeie este în căutarea corpului ideal, însă cei din industria modei nu sunt nici pe aproape când vine vorba despre acest subiect.

Încă din cele mai vechi timpuri, omenirea a stabilit anumite standarde de frumuseţe feminină. De atunci şi până azi, regulile s-au tot schimbat: în trecut, femeile erau considerate frumoase dacă erau grase, apoi, uşor, uşor am ajuns să considerăm frumos un trup foarte slab.

În prezent, anumite case de modă au început să aducă pe podiumurile de prezentare din ce în ce mai mai multe fotomodele cu forme.

Cercetătorii de la Universitatea din Texas spun că un corp ideal feminin măsoară 1.68m în înălţime,iar măsurătorile ideale sunt 99/64/92.

Aşadar, nu trebuie să vă înfometaţi sau să ţineţi diete stricte! Important este să vă simţiţi bine în pielea voastră.

O româncă a inventat o rochie ce se potrivește oricărui tip de siluetă! Și arată genial!... Foto! Mesajul unei mame după ce fiică a picat un examen important. Scrisoarea asta face înconjurul lumii: "Nu îmi p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x