Antena Căutare

Uită-te bine la fotografia asta! Vezi trei tinere? GREŞIT! Sunt o mamă, în vârstă de 63 de ani, şi fiicele sale

Există femeie pe lumea asta care să nu îşi dorească tinereţea fără bătrâneţe? Se pare că o familie din Taiwan a găsit elixirul vieţii. 

Există femeie pe lumea asta care să nu îşi dorească tinereţea fără bătrâneţe? Se pare că o familie din Taiwan a găsit elixirul vieţii.

Fashion blogger-ul Lure Hsu în vârstă de 41 de ani este celebră în întreaga lume pentru felul uimitor în care arată, însă puţini ştiu că şi mama şi surorile ştiu secretul tinereţii.

Fostă dansatoare, mama fetelor (MIJLOC) are 63 de ani, dar continuă să arate de milioane. Fiicele sale (STÂNGA ŞI DREAPTA) au 40, respectiv 41 de ani şi un fizic de invidiat.

Întrebate de oameni din întreaga lume cum reuşesc să se menţină aşa, cele trei doamne ale frumuseţii au declarat că singurul lor secret este APA băută în cantităţi cât mai mari!

SURSA FOTO: BOREDPANDA.COM

Foto. Părinţii miresei au rămas fără cuvinte când au văzut cadoul mirelui pentru aleasa inimii. Ce a adus tânărul pe sce... VIDEO! Ai prins vremurile cu Windows XP, și wallpaper-ul cu pășunea verde? Sunetele specifice sistemului de operare, int...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x