Antena Căutare

ULUITOR! Uite cum arată copacul care produce 40 de tipuri de fructe

Profesorul Sam Van Aken, de la Universitatea Syracuse a petrecut nouă ani pentru a cultiva un singur pom. “Am dorit să pun o livadă întreagă într-un singur pom”, a explicat el.

Profesorul Sam Van Aken, de la Universitatea Syracuse a petrecut nouă ani pentru a cultiva un singur pom, scrie Mediafax.

“Am dorit să pun o livadă întreagă într-un singur pom”, a explicat el.

O singură plantă poate produce 40 de soiuri de fructe cu sâmbure tare (cum ar fi piersicile sau prunele). Pentru a realiza acest pom unicat, Van Aken, sculptor la Universitatea Syracuse, a folosit altoirea, procedeu binecunoscut de pomicultori şi grădinari.

Fiecare dintre culorile florilor ce apar în imagine reprezintă câte un soi de fructe. Imaginea este o reprezentare artistică, dar acest copac există cu adevărat.

Altoirea este procedeul prin care două plante sunt unite artificial, realizându-se o contopire a sistemului circulator al acestora. Altoirea se practică de sute de ani.

A fost construit primul bloc pentru persoane electrosensibile sau afectate de alergii... Reacția ULUITOARE a unei femei rănite, după ce a aflat că soțul o înseală! Uite ce scrisoare a putut să-i trimită amante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x