Antena Căutare

Un artist cânta la pian pe stradă atunci când o trecătoare i-a cerut voie să încerce și ea clapele! Și continuarea i-a hipnotizat pe toți!

Când mergi liniștit pe stradă, cufundat în gânduri, ce poate să fie mai surprinzător decât să dai peste cineva care cântă la pian?

Când mergi liniștit pe stradă, cufundat în gânduri, ce poate să fie mai surprinzător decât să dai peste cineva care cântă la pian?

Dotan Negrin este celebru după ce și-a plimbat pianul și a cântat în 350 de orașe din 20 de țări.

Călătoriile sale nu sunt doar despre bucuria de a împărți muzică, ci și despre povești auzite de la alții sau prieteni noi.

Era o zi ca oricare alta pe străzile din New York atunci când Dotan Negrin a fost rugat de o străină de pe stradă să îi permită să cânte la pian. Și a lăsat-o, dar apoi a urmat surpriza!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatyana Smolyaninov a cântat o piesă extrem de dificilă a lui Manfred Schmitz (Jazz Etude). Apoi a mărturisit că știe să cânte la pian de 39 de ani și nu ratează nicio ocazie ca să facă acest lucru.

Clipul video a ajuns pe internet și a devenit imediat viral.

Librăria care vinde cărți fără coperți. Le împachetează pentru a nu fi judecate în funcție de copertă sau autor... Galerie FOTO cu ”Satul curcubeu”, devenit celebru în toată lumea. Guvernul a investit 22 de mii de dolari pentru a vopsi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x